Referenssejä

Laituri, kokonaispituudeltaan 14,5 metriä, koostuu neljästä erillisestä toisiinsa saranoidusta osasta. Päätylevennys 2,5 x 5 metriä. Kapeammat osat 1,4 x 4 metriä. Kaikki osat 400 mm ponttoonielementtien päällä, lukuunottamatta rannalle kiinnitettävää kulkusiltaa.

Sähköperämoottorilla ajettava työ/nostolautta 400 mm ponttooneilla.

Ponttoonielementti laiturille, pituus 6 metriä ja leveys 3 metriä. Valmistettu 400 mm halkaisijaltaan olevista ponttooneista. Alla painekyllästetyt jalakset, joiden ansiosta laiturin voi vetää ehjänä kuivalle maalle talveksi vaikka traktorilla.

Koottava, perässä hinattava työ-/kuljetuslautta. Leveys 2,2m ja pituus 2m. 315mm ponttoonit viistetyillä päillä. Kansilaverit ovat siipimutterikiinnityksellä ponttooneissa, joten lautta on nopeasti purettavissa/kasattavissa ja osat mahtuvat vaikka pakettiautoon.

Laituri, ponttooniosan pituus 6m ja leveys 3m. Kahdella 500mm halkaisijaltaan olevalla ponttoonilla.

Laituri, pitkä osuus 18m pitkä ja 1,4m leveä. Levennysosa 4m x 2,5m.

Ponttoonireki, vedettävissä moottorikelkalla, mönkijällä tai veneen perässä. Ponttoonien kokonaiskantavuus n. 350kg ja reen omapaino n. 100kg. Pituus 3m ja leveys 1m.

Kaksi 500mm halkaisijaltaan olevaa, 6 metriä pitkää ponttoonia hitsattuna toisiinsa kiinni korvakkeilla ja näin on saatu tukeva ja jäykkä kahden ponttoonin kokonaisuus.