Ponttoonielementit

Valmistamme HDPE-putkista erilaisia valmiita ponttoonielementtejä, joiden päälle on omatoiminikkaroijan helppo tehdä laiturin kansirakenteet. Elementti on itsessään jäykkä ja kantava kokonaisuus, joten puuosat voi tehdä todella kevyesti ja edullisesti ilman painavaa puurunkoa. Tällöin selvitään myös pienemmillä/huokeammilla ponttooneilla. Elementtejä voidaan valmistaa käytännössä millaisia tahansa, esimerkiksi eri kokoisilla ponttooneilla tai eri pituuksisia / leveyksisiä ja erilaisia kiinnityskorvakkeiden paikkoja. Katso muuntyylisiä valmistamiamme elementtejä Referenssejä-sivulta.

Ponttoonielementti. 4,5 metriä pitkä ja 1,2 metriä leveä. Ponttoonit ovat 315 mm halkaisijaltaan olevaa HDPE-muoviputkea. Kokonaiskantavuus 700 kg. Ponttoonien päällypuolelle on hitsattu korvakkeet, joihin on helppo pultata kiinni pitkittäiset runkopuut ja niihin taas asentaa poikittainen kansilaudoitus. Tällaisen hinta on 650€. 400 mm putkesta valmistettuna elementille tulee hintaa 850€.

Ponttoonielementit, 4,5 metriä pitkä ja 1,2 metriä leveä alkuosa sekä 3 metriä pitkä ja 2,4 metriä leveä päätyosa. Ponttoonit ovat 315mm halkaisijaltaan olevaa HDPE-muoviputkea. Voidaan liittää yhdeksi rakenteeksi esimerkiksi saranoimalla kansilaudoituksen runkopuut. Hinta 1300€. 400 mm putkesta valmistettuna elementeille tulee hintaa 1700€.