Ponttoonielementit

Valmistamme HDPE-putkista erilaisia valmiita ponttoonielementtejä, joiden päälle on omatoiminikkaroijan helppo tehdä laiturin kansirakenteet. Elementti on itsessään jäykkä ja kantava kokonaisuus, joten puuosat voi tehdä todella kevyesti ja edullisesti ilman painavaa puurunkoa. Tällöin selvitään myös pienemmillä/huokeammilla ponttooneilla. Alla olevassa kuvassa esimerkkinä elementit, jotka ovat mitoiltaan samankokoiset kuin laitureissamme. Näitä voidaan kuitenkin valmistaa millaisia tahansa, esimerkiksi eri kokoisilla ponttooneilla tai eri pituuksisia / leveyksisiä ja erilaisia kiinnityskorvakkeiden paikkoja. Katso muuntyylisiä valmistamiamme elementtejä Referenssejä-sivulta.

315 mm halkaisijaltaan olevasta putkesta valmistetut elementit. Kapeampi elementti on 4,5 metriä pitkä ja 1,2 metriä leveä. Kiinnityskorvakkeita, joihin voi pultata runkopuut kiinni, on kolme kummallakin puolella. Leveämpi elementti on 3 metriä pitkä ja 2,4 metriä leveä. Kiinnityskorvakkeita, joihin voi pultata runkopuut kiinni, on kolme kummallakin puolella. Nämä kaksi elementtiä voidaan liittää toisiinsa esimerkiksi saranoimalla kansilaudoituksen runkopuut. Hinta kokonaisuudelle on 1380€. 400 mm putkesta valmistettuna hinta on 1780€.

Pelkälle kapealle, tai pelkälle leveälle elementille tulee hintaa 690€, 400 mm putkesta valmistettuna tulee hintaa 890€.