Nerkoo mutteri

Nerkoo Mutteri -laituriin kuuluu kaksi erillistä ponttooniosaa, jotka on valmistetty 400 mm halkaisijaltaan olevasta HDPE-muoviputkesta. Pitkä ponttooniosa on pituudeltaan 4,5 metriä ja 1,2 metriä leveä. Päässä oleva ponttooniosa on 3,4 metriä pitkä ja n. 4 metriä leveä. Nämä eri osat kiinnitetään toisiinsa kansirakenteessa olevilla kuumasinkitystä metallista valmistetuilla saranoilla. Ponttooniosissa on kiinnikkeet, joiden avulla laiturin voi ankkuroida joko tolppa-ankkuroinnilla tai ankkuripainoilla paikoilleen.

Kulkusilta, joka on pituudeltaan 4 metriä ja leveydeltään 1,2 metriä, kiinnitetään pitkään ponttooniosaan kuumasinkitystä metallista valmistetuilla saranoilla. Kulkusillan järven puoleisessa päässä on vielä 1,2 metriä pitkä 400 mm halkaisijaltaan oleva ponttooni, jonka ansiosta kulkusilta on helpompi kiinnittää kelluvaan osaan ja laituri myös kelluu vakaammin.

Laiturin runkopuut ovat vihreää painekyllästettyä kakkosnelosta. Kansilaudoitus on 28 mm paksua, ruskeaa painekyllästettyä terassilautaa (mänty).

Kokonaispituus on 12 metriä.

Kokonaispaino on n. 600kg ja kokonaiskantavuus n. 2000 kg.

Laituri on oivallinen jopa kuudelle aikuiselle henkilölle.

Hinta penkeillä 4400€, ilman penkkejä 3750€.