Nerkoo 8,5

Nerkoo 8,5-laituriin kuuluu kelluva ponttooniosa, joka on valmistettu 315 mm halkaisijaltaan olevista HDPE-muoviputkista jotka on hitsattu toisiinsa päistä yhteen, jolloin saadaan aikaan paras mahdollinen kantavuus ja jäykkä kantava rakenne (katso kuva). Pituus on 4,5 metriä ja leveys 1,2 metriä. Ponttooniosassa on ankkurointikorvakkeet, joiden avulla laiturin voi ankkuroida joko tolppa-ankkuroinnilla tai ankkuripainoilla paikoilleen. Ponttooniosan päällä oleva kansilaudoitus on irtonainen elementti, joka lasketaan ponttooniosassa olevien kiinnikkeiden päälle, sitä ei siis pultata kiinni millään tavoin.

Puinen kulkusilta, joka on pituudeltaan 4 metriä ja leveydeltään 1,2 metriä, kiinnitetään ponttooniosan päällä olevaan kansielementtiin kuumasinkitystä metallista valmistetuilla saranoilla. Kulkusillan järven puoleisessa päässä on vielä 1,2 metriä pitkä 315 mm halkaisijaltaan oleva ponttooni, jonka ansiosta kulkusilta on helpompi kiinnittää kelluvaan osaan ja laituri myös kelluu vakaammin.

Laiturin runkopuut ovat vihreää painekyllästettyä kakkosnelosta. Kansilaudoitus on 28 mm paksua, ruskeaa painekyllästettyä terassilautaa (mänty).

Kokonaiskantavuus on noin 700 kg ja omapaino noin 200 kg.

Kokonaispituus 8,5 metriä.

Hinta 1580€