Nerkoo 11,5

Nerkoo 11,5 -laituriin kuuluu kaksi erillistä ponttooniosaa, jotka on valmistetty 315 mm halkaisijaltaan olevista HDPE-muoviputkista. Pitkä ponttooniosa on pituudeltaan 4,5 metriä ja 1,2 metriä leveä. Päässä oleva leveä ponttooniosa on 3 metriä pitkä ja 2,4 metriä leveä, jonka järven puoleisen pään ponttooni on halkaisijaltaan 400 mm, näin laiturin pää saadaan vakaammaksi uimaan menoa varten. Nämä eri osat kiinnitetään toisiinsa kansirakenteessa olevilla kuumasinkitystä metallista valmistetuilla saranoilla. Ponttooniosissa on kiinnikkeet, joiden avulla laiturin voi ankkuroida joko tolppa-ankkuroinnilla tai ankkuripainoilla paikoilleen.

Kulkusilta, joka on pituudeltaan 4 metriä ja leveydeltään 1,2 metriä, kiinnitetään pitkään ponttooniosaan kuumasinkitystä metallista valmistetuilla saranoilla. Kulkusillan järven puoleisessa päässä on vielä 1,2 metriä pitkä 315 mm halkaisijaltaan oleva ponttooni, jonka ansiosta kulkusilta on helpompi kiinnittää kelluvaan osaan ja laituri myös kelluu vakaammin

Laiturin runkopuut ovat vihreää painekyllästettyä kakkosnelosta. Kansilaudoitus on 28 mm paksua, ruskeaa painekyllästettyä terassilautaa (mänty).

Kokonaiskantavuus on noin 1500 kg ja omapaino noin 450 kg.

Kokonaispituus on 11,5 metriä.

Hinta 2590€

Kuvassa leveän ponttooniosan järven puoleiseen päähän on asennettu 315 mm halkaisijaltaan oleva apuponttooni. Tämän tarve on korvattu valmistamalla koko päätyputki 400 mm halkaisijaltaan olevasta putkesta.